CrediNet – бъдещето на онлайн кредитирането

В България се усещаше от доста време липсата на адекватна онлайн услуга, която да предлага бързи кредити. И ето, че тази пазарна ниша беше подобаващо запълнена от CrediNet.

CrediNet предлага бързи потребителски кредити на суми от 200 до 3000 лева, за период от 3 до 12 месеца. Услугата с всички процедури е изнесена изцяло в онлайн пространството и не изисква от клиентите чакане на опашки или отделяне на прекалено много време за тази дейност.

И въпреки удобствата от онлайн услугата, мнозина биха подходили предпазливо към липсата на директен и пряк контакт, със служителите на компанията. За това също е добре помислено като всеки, който има определени въпроси, може да се свърже със служителите на фирмата посредством жив чат, изпрати имейл или се обади на горещ телефон. Също така всеки може да посети офис на фирмата и да му бъде проведена лична консултация, за всички въпроси, които има, но… не е това идеята на онлайн услугата, нали?

CrediNet e продукт на  Микро Кредит АД и е най-новото попълнение в портфолиото на фирмата. MicroCredit е небанкова финансова институция и като такава изпълнява част от функциите на банките. Контролен орган ? е БНБ, а тя поддържа публичен регистър на всички дружества, упражняващи легално този вид дейност. Така освен, че могат да се възползват изцяло от онлайн услуга, осигуряваща получаване на бърз заем, потребителите могат и в Интернет пространството да направят справка за дейността на фирмата и да се уверят, че тя е напълно легална.

За да кандидатствате за кредит онлайн трябва да попълните форма, като това можете да направите по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата. Молбата ви ще бъде разгледана в рамките на работното време на дружеството. След одобрение можете да получите заявена от вас сума по банкова сметка, или лично в офис на MicroCredit или EasyPay.

Вие сами избирате периода, за който да изплатите кредита, а връщането на сумата се осъществява на равни месечни вноски, като можете да ги внесете по банков път, в обект на EasyPay или MicroCredit.

Със сигурност нуждата от подобен тип услуга, осигуряваща бързи кредите, изнесена изцяло в онлайн пространството, беше огромна. Обществото ни става все по-отворено към „животът на кредит“, който е цялостна икономическа политика на развитите държави, а с все по-забързаното ни ежедневие, всяка секунда е пари, нали?

CrediNet – бъдещето на онлайн кредитирането
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website