Да виждаш всичко с Боду СОД

Внимание, някой те наблюдава! Въпреки, че репликата напомня сюжет на Оруел от прочутата книга„1984” или сцена от реалити предаванията „Биг Брадър”, в някои отношения може да спаси човешките отношения, животи или специфичен бизнес.

Системите за видео наблюдение не ограничават личното пространство. Напротив. „Да наблюдаваш” понякога е гаранция за лоялност и коректност във фирмените отношения. Затова днес отделям внимание именно на охранителните системи за сигурност, които могат да повлияят с положителност на вашия малък или среден бизнес. Предпазват от кражби, както от външни лица, като задействат наблюдаващите екипи да изпратят автомобилен патрул на мястото на инцидента, така и от злоупотреба отвътре, като доказателство за нарушение пред ръководителя на компанията.

21-Bar_CCTV_footageЩе ви дам красноречив пример от личните ми контакти. Близка приятелка работеше в бар и от край време ми споделяше, че се съмнява, че един от колегите й „източва” касата. Първоначално си замълчала, защото не искала да злепостави никого, но когато колегата се паднал в нейната смяна и тя носила отговорност за касата, а виждала, че сметката не излиза, се престрашила да сподели с управителя. Разбира се, колегата отрекъл. И така минал месец без инциденти, но след това случаите отново зачестили. Оказало се, че дори приятелката ми станала обект на подозрение, затова и се обърна към мен за съвет. Консултирах я да предложи на шефа си инсталиране на софтуер за наблюдение. Така тихомълком избрали специализирания софтуер на Боду СОД. Той следял касата и бара едновременно в лентово изображение в ляво на основното. Въпросният колега бил забелязан да маркира една чаша уиски, но реално да продава три, като прибирал парите за останалите две.

Наблюдателните системи като тази на Боду СОД може да не са гаранция, че бизнесът ви ще прогресира, но определено ще ви спаси от злонамерени действия и инциденти от вътре. Не случайно с подобен софтуер оптимизират работата си нощни заведения като дискотеки, барове и казина. Те са от полза и за хотели, банки и летища. Изобщо навсякъде, където се работи на гише с пари и клиенти. Напоследък все по-често мои познати избират лидера в браша Боду СОД, тъй като предлага монтаж, разполага с висок клас оборудване и при това услугата е на приемлива цена.

Да виждаш всичко с Боду СОД
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website