Гаражът

vrati_za_garaji Здравейте, любознателни и практични приятели! 🙂

Днес погледът ни вече няма да е отправен към правописа, а ще “гледаме” нещо далеч по-битово, но в никакъв случай не искаме да умаловажаваме значението му, използвайки точно този епитет. Напротив 🙂 Става въпрос за гаража и как най-рационално да подходим при смяната на гаражни врати, които са от първостепенно значение за “дома” на колата.

Първо, ако гаражът не е част от жилищна или офис сграда, то той се нуждае със сигурност от врати с топлоизолационни качества. В обратния случай, когато гаражното помещение е прилежащо към друга сграда, то не е необходима изолация. В този случай ние препоръчваме новите врати за гаражи на Secdoor, които се изработват според индивидуалните нужди на клиента и са с 5 години пълна гаранция.

Второ, да, гаранцията е много важна, защото ще ви спести излишни притеснения и нерви. Всъщност, това твърдение е валидно за всичко, което не купуваме спонтанно и чиято експлоатация е предвидена за по-дълъд период.

Последно, но не и по значение, защото всеки, който живее в близост до гараж/и, е изпитал върху собствения си гръб колко шумни и неприятни могат да бъдат някои от тях, заложете на безшумни и  надеждни механизми за движение на вратата.

Надяваме се да сме били полезни и този път, а до следващия – шофирайте разумно. 🙂

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website