Книги в офиса?

11949131-3d-book-shelf-with-instruments-for-officeКнигите винаги са всявали чувство за приветливост, откритост и комфорт. Замисляли ли сте обаче, че могат да имат подобно излъчване и що се отнася до интериора във вашата фирма?

Днес има книги на толкова разнообразни теми, че каквато и дейност да упражнява фирмата ви, все ще намерите какво да наредите на някое “библиотечно” рафтче. Дори дейността ви да е за куриерски услуги, пак има избор на четива. Можете да вземете няколко книги за самоусъвършенстване, личностно развитие, книги с интересни факти, за езика на тялото, за общуването с клиенти и т.н.

Избор има, но не нужно да вземете решение дали искате да жертвате малко финанси в името на уюта във фирмата. Не можете да отречете, че няколко книги наистина създават усещането за приветливост и имат позитивно излъчване. Не е нужно да е цял рафт, пълен отгоре до долу. Може да е просто едно ретче, отделено за уединение с книгите например по време на обедната почивка. Няма ли да се зарадвате, ако видите, че някой от колегите ви чете в свободното време? Какво ще си помислите за него? Може би впечатлението ще е положително?

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website