Кредити онлайн. Как да изберем фирма, в която да кандидатстваме?

Без значение дали сте физическо или юридическо лице, винаги можете да изпаднете във финансово затруднение. Тогава започвате да се питате: откъде да намеря пари, дали да кандидатствам за кредити онлайн?
Услугата бързи кредити наистина се оказва удобна за мнозина. Работи се бързо, лесно и не се изискват почни никакви усилия от ваша страна.
Въпросът е: коя фирма да изберете, когато се насочите към кредити онлайн? Бърз поглед в интернет показва, че предложенията не са никак малко. Трудно е да прецените към кого да се обърнете, но ще ви дам насока. Търсете компания, която е лидер в областта си и личи, че се развива. Ще разясня по-подробно какво имам предвид, като използвам за пример MicroCredit.
Един бърз поглед в сайта на MicroCredit показва следните неща. Те предлагат 3 типа бързи кредити, които са насочени към три отделни сегмента – бизнес клиенти, за хора с и без доказан доход. За страничен наблюдател може да изглежда нормално да има разнообразие в услугите, но за самата компания това е допълнителна работа и коства повече разходи. По този начин обаче показва, че държи на своите клиенти, интересува се от нуждите им и се стреми да бъде верен партньор в областта на бързите кредити онлайн. Затова и условията са различни за всеки клиент, а колкото по-надежден кредитоискател сте, толкова по-добро предложение ще получите. И при трите основни услуги обаче се работи с фиксирани лихви и равни месечни вноски.
Продължавам да разглеждам сайта и виждам отбелязани следните данни: над 1000 кредитни консултанти, повече от 200 000 обслужени клиента. Отбелязано е също, че www.microcredit.bg разполага с 60 офиса в страната. Не знам дали в това число са включени и новите обекти, които отварят в магазините на Т Маркет, защото забелязах вече два такива в София. В случая обаче най-важни са данните, а те показват развитие, успех и стабилност. Именно от такава компания е по-вероятно да получите по-изгодни условия за кредити онлайн. Щом са здраво стъпили на пазара, значи са и по-конкурентноспособни.
Този пример само показва, че е лесно да получите допълнителна информация, ако се вгледате малко по-надълбоко. А стане ли дума за бързи кредити онлайн, вече ще знам към кого да се обърна. Предпочитам да си партнирам с фирма, която вече съм проучила и в която съм сигурна.

Кредити онлайн. Как да изберем фирма, в която да кандидатстваме?
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website