При нужда – добър проктолог

Здравето е най-ценното ни притежание. За това трябва да се отнасяме сериозно и отговорно към него. По този начин ще направим услуга както на себе си, така и на близките ни, които разчитат на силата и подкрепата ни.

Colonoscopy_cartoonМалцина се замислят, че едни от доста често срещаните заболявания са хемороиди, кисти, перианален абцес, анална фисура и други. От тях страдат както мъже, така и жени. При мъжете най-голям е процентът на засегнатите от киста. Такива са шофьори, офис служители с постоянно “седене”– мениджъри, програмисти, счетоводители. Хемороидите са характерни както за мъжете, така и за много представителки на нежния пол, особено в третото тримесечие на бременност или непосредствено след нея. Аналната фисура пък засяга всички възрасти и от двата пола, главно хора, предразположени към запек. Особено болезнено състояние е, тъй като представлява малка раничка в самия край на правото черво. Предизвиква болка и парене при изхождане, които продължават до няколко часа след това.

Затова днес в консултантския си блог реших да пиша с грижа за здравето и за тези нередки заболявания, но с по-рядко срещана информация. Определено проблем за много заболели е моментът, в който се налага да посетят специалист и търсят изявено и надеждно име. Ще препоръчам проктолога д-р Антон Тодоров от медицински център “Фама”, гр. Пловдив. Той е онова, от което всеки пациент се нуждае – внимателен, отзивчив и отговорен. Малцина са медиците, които ще се отзоват на болежката ви с разбиране и ще доведат лечението до самия му край. Ако разрешението на проблема е извън силите му, ще свърже болния с най-добрия специалист в съответната област. И най-важното: като лекар влага професионализъм, но и сърце в работата си. Добрите резултати са налице и доколко знам много пациенти му се доверяват.

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website