За началото, успехите и покоряването на чуждите пазари – Явор Златанов и Изамет 1991 ООД

Съсобственикът на фирма Изамет
Предприемачът Явор Златанов

Успехът ли? Към него се стреми всеки предприемач. Всяко начало е трудно, особено когато говорим за бизнес в България. Ако искаме той да бъде успешен, трябва да съгласуваме работа си със съвременните изисквания на технологиите. Така започва и бизнесът си предприемачът Явор Златанов, с много хъс, желание и ясни цели.
За да отстояваш позициите си и да достигнеш успехите, за които мечтаеш, трябва да вложиш много усилия и постоянство. Изамет 1991 ООД се появява на българския пазар през 1989 г. Явор Златанов застава с името си като един от собствениците на първата частна фабрика за асансьори в България. Днес с разширена производствена база и още по-богата гама от продукти, фирмата заема гордо мястото си на външния пазар. С над 25 години опит в бранша и представителства в над 10 европейски страни, Измет 1991 ООД проектира, произвежда и монтира ескалатори, асансьори (товарни, кухненски, хидравлични, електрически, автомобилни и др.) паркинг системи, решения за инвалиди и други.

Компанията Изамет и Явор ЗлатановЗа дългия път към успеха за предпремача Явор Златанов и последвалите участия на изложения в Москва и Дубай, може да говорим дълго. Но как Изамет 1991 ООД успява да покори държави като Русия, Азербайджан, Казахстан и други? Тайната на всеки успех се крие в няколко основни принципа. Упоритост, много труд, ясна концепция и конкретна цел. Иновативните технологии, които се използват при производствения процес на асансьорите и техния интериорен дизайн, допринасят за качествения завършек на всеки реализиран проект.

Явор Златанов и Изамет 1991 ООД продължават да се изкачват по стълбичката на успеха и с всеки изминал ден увеличават бройката на произведените и монтирани асансьори, която до момента надвишава 20 000. Какво им предстои ли? Още дълги години труд, желание за работа и много бъдещи успехи. Това би си пожелал и всеки предприемач. Успехът е възможен!

За началото, успехите и покоряването на чуждите пазари – Явор Златанов и Изамет 1991 ООД
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website