Семинар в Булмар

Бях поканена на счетоводен семинар в Булмар, който ще се проведе на пети юни в някоя от семинарните зали на компанията, на ул. Нишка 172 в София. Основните акценти ще бъдат върху ДДС, данъчни загуби и извънреден труд.

Въпреки че не съм счетоводител имам тясна свързаност с професията и горните теми живо ме вълнуват, а всъщност вълнуват и почти всеки занимаващ се с бизнес човек.
Лекторите на събитието ще бъдат двама мои познати – Георги Димитров и Пламен Донев. И двамата са доказали се професионалисти с дългогодишен опит и оглавяващи отдели в Крестън Булмар, сигурна съм, че мога да науча много от тях по тази, а и по много други теми.

Цената за еднодневния семинар е само 25лв., което ми се вижда малко предвид ценната за бранша информация. Особено интересно ще ми е да науча повече за прилагането и документното осигуряване на извънредния труд, който скоро ще се наложи да включа в моя бизнес.

Учудена съм между другото, от страхотно оборудвания и обзаведен център за обучение на Крестън Булмар. Има няколко семинарни зали, някои с проектори, други с големи телевизори, на които може да се презентира ефективно. По-малките зали пък разполагат със страхотни кръгли маси и столове с орнаменти в някакъв старинен стил. Обстановката определено е предразполагаща, лично аз предпочитам такива специализирани семинари да се провеждат на подобни места, отколкото в конферентни зали на хотели.

Това няма да е първия семинар, който посещавам на Крестън Булмар. Досега винаги съм била доволна от наученото, и най-вече от практическата му стойност. Защото – семинари много, под път и над път, но малко са тези, от които научаваш нещо и после ти помага и го прилагаш на практика. На мен лично ми е писнало някакви пишман-професионалисти да ме „учат“ на феноменални в чужбина и абсолютно неприложими в България, неща.

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website