Излезте от зоната на комфорт – там е спасението

Може да се каже, че в днешни времена знанието за света е на върха на пръстите ни. Какво имам предвид? С модерните смартфони и таблети няколко докосвания на дисплея могат да ни отведат на чудни места. Що се отнася до бизнеса, комуникацията с контрагенти става в реално време с функция като обаждания през Интернет, които днешните телефони имат, без да трябва да правите излишни разходи.

sortir-zone-confortНовите технологии ни предоставят и нови възможности. Тези, които отказват да се възползват от тях, застрашават бъдещето на бизнеса си. Интернет се е превърнал в мощно средство за изява, в начин компаниите да покажат колко ги е грижа за потребителите на техния продукт/услуга. Никога не е било толкова лесно да достигнеш до таргет групата си. Благодарение на социалните мрежи маркетинговото послание може да се насочи към точните хора.

Ако бизнесът ви не върви и се сблъсквате с трудности, може би е време да се ориентирате към новото, а не към онова, с което вече сте свикнали. Конкурентите ви сигурно са се усетили и в този момент завземат част от пазарния ви дял. Зоната ви на комфорт ще се окаже не чак толкова удобна. Осъзнаете ли го навреме, ще сте една крачка напред към завоюване на желаната от вас позиция. Използвайте възможностите, които Интернет предоставя, по креативен начин, за да спечелите доверието на нови потенциални потребители, които след време да се превърнат в лоялни, а защо не и в защитници на марката ви в Интернет пространството.

Излезте от зоната на комфорт – там е спасението
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website