Не съм фотогеничен. Ами сега?

Затваряте се вкъщи, пускате завесите и се самосъжалявате със сладолед, шоколад, пица или алкохол. Пардон, първо минавате през аптеката и накупувате 98234823 антидепресанти. Обаче внимавате междувременно нали някой да не ви щракне по пътя, че отиде, та се не видя…

kristen_stewart

Разбира се, че не! Тя и Кристен Стюарт излиза на всички снимки по един и същ безизразен начин, ама на – не само че не се крие от камерите, ами е и главно действащо лице в нашумялата лента “Здрач”.

"Twilight: Breaking Dawn Part 2" Premiere in Madrid

Камерата не обича всеки, но това не значи, че не може да я “надхитрите”. Обзалагам се, че на минутата се сещате поне за 2-3 приятели, които са в пъти по-обаятелни на снимки, отколкото на живо. Този късмет обаче имат малцина.

Ами останалите мнозина? Като за начало, застанете пред огледалото и “тренирайте” позата/усмивката, с която се харесвате. В първия момент може да ви се стори странно и налудничаво, но повярвайте, работи! 🙂 Нерядко си мислим “Ето на тая снимка сега, няма начин да не съм трепач!”, но понякога очакванията се разминават с резултатите.

Друг жизненоважен момент: НИКОГА, ама никога, никога не цупете устни! Това е по-лошо и от да ви щракнат с маруля между зъбите, потни подмишници, впити в паласките дънки и други вечни класики.

И за финал – просто се усмихнете! 🙂 🙂 🙂 Усмивката винаги “излиза” добре на снимки (изобщо не я слушайте Виктория Бекъм!) 🙂 🙂 🙂

Не съм фотогеничен. Ами сега?
Rate this post

Google+ Comments

Leave a Reply

Name *
Email *
Website